UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA
nr. 148 din 21 octombrie 2020

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 21 octombrie 2020,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, propunerea de prelungire cu o lună a perioadei de desfășurare a activităților didactice exclusiv online, în perioada 1 – 30 noiembrie 2020, având în vedere prevederile HG nr. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 octombrie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Art. 2. Se validează, cu unanimitatea voturilor exprimate, propunerea conducerii Facultății de Litere de desemnare a doamnei conf. univ. dr. Adela DRĂGAN în funcția de director interimar al Departamentului de limba și literatura franceză din cadrul Facultății de Litere.

Art. 3. Se avizează, cu majoritatea voturilor exprimate, coroborat cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, în conformitate cu prevederile Art. 5, alin. (2) din Regulamentul privind organizarea și funcționarea Comisiei de etică universitară în cadrul UDJG, aprobat prin Hotărârea Senatului nr. 181/12.12.2013, rezultatele alegerilor din cadrul Comisiei de etică universitară pentru ocuparea funcțiilor de președinte și vicepreședinte, după cum urmează:  

  • președintele Comisiei de etică universitară - șef lucrări univ. dr. Angela IVAN;
  • vicepreședintele Comisiei de etică universitară - lector univ. dr. Elisabeta SLABU. 

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

  

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email