UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA
nr. 140 din 29 septembrie 2020

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 29 septembrie 2020, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă cererea formulată de doamna lector univ. dr. DIMA (BOCĂNEALĂ) Corina, cadru didactic titular la Departamentul de Matematică-Informatică al Facultății de Științe și Mediu din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, de a susține activități didactice în regim de plata cu ora (predarea a 14 ore de seminar) la Facultatea de Știinte a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, în anul universitar 2020-2021.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Biroului Juridic al universității, Calendarul organizării alegerilor pentru ocuparea locurilor vacante, cadre didactice, din Senatul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, după cum urmează:

 06 – 15 octombrie 2020  Alegerea membrilor în Senatul universitar pentru completarea locurilor vacante privind cadrele didactice (adunările elective)
 21 – 23 octombrie 2020  Validarea alegerilor pentru completarea locurilor vacante în Senatul universitar privind cadrele didactice

Art. 3. Se aprobă cererile de prelungire a duratei studiilor doctorale formulate de studenții doctoranzi cuprinși în Anexa 1, conform rezoluției Consiliului pentru studiile universitare de doctorat.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Biroului Juridic al universității, Metodologia privind organizarea și desfășurarea procesului de obținere a atestatului de abilitare în UDJG (IOSUD – UDJG). (Anexa 2).

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Biroului Juridic al universității, Metodologia privind susținerea publică a tezei de doctorat la IOSUD – UDJG. (Anexa 3).

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

Anexa 1: Solicitări de prelungire a studiilor doctorale

Anexa 2: Metodologia privind organizarea și desfășurarea procesului de obțnere a atestatului de abilitare în Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi (IOSUD-UDJG)

Anexa 3: Metodologia privind susținerea publică a tezei de doctorat la IOSUD – Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email