UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA
nr. 112 din 20 august 2020

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 20 august 2020, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de licență Afaceri internaționale (la Chișinău), domeniul de licență Economie și afaceri internaționale, învățământ cu frecvență, la Facultatea Transfrontalieră.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Afaceri internaționale (la Chișinău), domeniul de licență Economie și afaceri internaționale, învățământ cu frecvență, la Facultatea Transfrontalieră, valabil începând cu anul universitar 2020-2021.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, transmiterea documentației către Autoritatea Națională pentru Calificări pentru validarea calificării aferente programului de studii mai sus-menționat, în vederea înscrierii acestuia în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email