UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 91 din 12 iunie 2020


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,
 
Senatul universitar, în data de 12 iunie 2020,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului UDJG, Regulamentul propriu de recunoaștere a perioadelor de studii sau de plasament efectuate în cadrul mobilităților Erasmus+. (Anexa 1)

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, componența nominală a Consiliului pentru cercetare științifică al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, pentru mandatul 2020 - 2024. (Anexa 2)

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, modificarea și completarea Metodologiei privind organizarea și desfășurarea admiterii la ciclul III de studii universitare de doctorat în anul 2020. (Anexa 3)

Art. 4. Având în vedere prevederile art. 47, alin. (3) din Carta Universității și dispozițiile art. 213, alin. (13) din Legea educației naționale nr. 1/2011, Consiliul de administrație al Universității „Dunărea de Jos” din Galați a luat act de unele abateri constatate, cu implicații financiare și prejudicii cauzate bugetului universității. În acest sens, se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, la propunerea Consiliului de administrație, dispunerea, în perioada următoare, a măsurilor legale pentru recuperarea prejudiciilor, în condițiile legislației în vigoare.

Art. 5. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, indicatorii tehnico-economici pentru următoarele investiții planificate:
  • reabilitarea rețelelor termice tur-retur și a rețelei de canalizare – 3.034.233,57 lei cu TVA;
  • reabilitarea Corpului J – 1.750.014,00 lei cu TVA;
  • reabilitarea termică a Corpurilor: SA, SB, SC, SD, SE – 4.647.590,74 lei cu TVA.
Totodată, se aprobă Bugetul de venituri și cheltuieli actualizat pentru anul 2020.

Art. 6. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, conform rezoluției Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, solicitarea formulată de MANOLE P. Iulian, student doctorand în anul I, forma de învățământ cu frecvență, buget, cu bursă, de întrerupere a duratei studiilor doctorale pentru 12 luni (1.05.2020 - 30.4.2021).

Art. 7. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, conform rezoluției Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, solicitarea formulată de NICU F. Fănel-Florin, student doctorand în anul III, forma de învățământ cu frecvență redusă, buget, fără bursă, de întrerupere a duratei studiilor doctorale pentru 12 luni (1.06.2020 - 31.5.2021).

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU
 

Anexa nr. 1 Regulamentul propriu de recunoaștere a perioadelor de studii sau de plasament efectuate în cadrul mobilităților Erasmus+
Anexa nr. 2 Componența nominală a Consiliului pentru cercetare științifică al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, pentru mandatul 2020 - 2024
Anexa nr. 3 Modificarea și completarea Metodologiei privind organizarea și desfășurarea admiterii la ciclul III de studii universitare de doctorat în anul 2020

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email