UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 89 din 27 mai 2020


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,
 
Senatul universitar, în data de 27 mai 2020,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu acordul pozitiv al Consiliului de administrație, colaborarea Universității „Dunărea de Jos” din Galați cu Universitatea „Titu Maiorescu” din București în vederea susținerii examenului de finalizare a studiilor de către absolvenții programului de studii universitare de licență Farmacie, de la Facultatea de Farmacie din cadrul Universității „Titu Maiorescu” din București, promoția 2020, la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în sesiunea septembrie 2020.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, având în vedere recomandarea formulată de către Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Compartimentul de calitate, Raportul de autoevaluare pentru programul de studii universitare de licență Antreprenoriat în producția alimentară, domeniul de licență Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, în vederea autorizării provizorii de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, modificarea Metodologiei desfășurării concursului de admitere la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în anul 2020, având în vedere prevederile legislației privind COVID-19, precum și contextul actual generat de dinamica evoluției situației epidemiologice naționale și internaționale determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2. (Anexa 1)

Art. 4. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, acordarea unei burse studenților, membri în Senatul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, pentru activități extracurriculare, aferente implicării în sesiunile de lucru ale comisiilor de specialitate. Bursele vor fi acordate din veniturile proprii ale universității, iar cuantumul acestora va fi de maximum 200 lei/lună (corelat cu numărul de prezențe și gradul de implicare).

Art. 5. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, repartizarea pe facultăți a numărului de locuri pentru admiterea la studii universitare de licență și masterat organizate la forma de învățământ cu frecvență, finanțate de la bugetul de stat, în anul universitar 2020-2021. (Anexa 2)

Art. 6. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, repartizarea numărului de locuri pentru admiterea la studii universitare de doctorat organizate la forma de învățământ cu frecvență și învățământ cu frecvență redusă, în anul universitar 2020-2021. (Anexa 3)

Art. 7. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, componența comisiilor pentru concursul de ocupare a posturilor didactice vacante, perioadă nedeterminată și perioadă determinată, concurs care se desfășoară în semestrul al II-lea al anului universitar 2019-2020. (Anexa 4)

Art. 8. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, componența comisiilor de soluționare a contestațiilor pentru concursul de ocupare a posturilor didactice vacante, perioadă nedeterminată și perioadă determinată, concurs care se desfășoară în semestrul al II-lea al anului universitar 2019-2020. (Anexa 5)
 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU
 

Anexa nr. 1 Modificarea Metodologiei desfășurării concursului de admitere la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în anul 2020, având în vedere prevederile legislației privind COVID-19, precum și contextul actual generat de dinamica evoluției situației epidemiologice naționale și internaționale determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2
Anexa nr. 2 Repartizarea pe facultăți a numărului de locuri pentru admiterea la studii universitare de licență și masterat organizate la forma de învățământ cu frecvență, finanțate de la bugetul de stat, în anul universitar 2020-2021
Anexa nr. 3 Repartizarea numărului de locuri pentru admiterea la studii universitare de doctorat organizate la forma de învățământ cu frecvență și învățământ cu frecvență redusă, în anul universitar 2020-2021
Anexa nr. 4 Componența comisiilor pentru concursul de ocupare a posturilor didactice vacante, perioadă nedeterminată și perioadă determinată, concurs care se desfășoară în semestrul al II-lea al anului universitar 2019-2020
Anexa nr. 5 Componența comisiilor de soluționare a contestațiilor pentru concursul de ocupare a posturilor didactice vacante, perioadă nedeterminată și perioadă determinată, concurs care se desfășoară în semestrul al II-lea al anului universitar 2019-2020

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email