UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 77 din 14 aprilie 2020


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare și funcționare a Senatului UDJG,
 
Senatul universitar, în data de 14 aprilie 2020,

HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiilor de specialitate ale Senatului UDJG, Procedura operațională de acordare a burselor din venituri proprii pentru studenții Facultății Transfrontaliere admiși pe locuri fără plata taxelor de școlarizare, dar fără bursă. (Anexa 1)

Art. 2. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiilor de specialitate ale Senatului UDJG, taxele de studii în anul universitar 2020-2021 pentru studiile universitare de licență și de masterat, învățământ cu frecvență. (Anexa 2)

Art. 3. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiilor de specialitate ale Senatului UDJG, taxele de studii în anul universitar 2020-2021 la Facultatea de Medicină și Farmacie. (Anexa 3)

Art. 4. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiilor de specialitate ale Senatului UDJG, taxele de studii în anul universitar 2020-2021 la învățământul la distanță/cu frecvență redusă. (Anexa 4)

Art. 5. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiilor de specialitate ale Senatului UDJG, taxele de studii în anul universitar 2020-2021 pentru studenții străini. (Anexa 5)

Art. 6. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiilor de specialitate ale Senatului UDJG, taxele de studii în anul universitar 2020-2021 la studii universitare de doctorat. (Anexa 6)

Art. 7. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiilor de specialitate ale Senatului UDJG, taxele pentru servicii prestate în anul universitar 2020-2021. (Anexa 7)

Art. 8. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiilor de specialitate ale Senatului UDJG, taxele pentru programele de formare continuă a cadrelor didactice în anul universitar 2020-2021, programe derulate în cadrul Departamentului pentru pregătirea personalului didactic. (Anexa 8)

Art. 9. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, la solicitarea formulată de prof. univ. Eugen Victor Cristian Rusu, înregistrată la Registratura Universității „Dunărea de Jos” din Galați sub nr. 9364/8.4.2020, privind îndreptarea unei erori materiale, modificarea Metodologiei de desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de director al Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG, aprobată de Consiliul de administrație prin Hotărârea nr. 13 din 9 martie 2020 și de Senatul universitar prin Hotărârea nr. 62 din 12 martie 2020. (Anexa 9)

Art. 10. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiilor de specialitate ale Senatului UDJG, solicitarea formulată de Tatu Marian Nicușor, absolvent al Facultății de Drept și Administrație Publică din Constanța din cadrul Universității „Spiru Haret”, programul de studii universitare de licență Drept, învățământ cu frecvență redusă, promoția 2011, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în sesiunea septembrie 2020 sau februarie 2021.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU
 

Anexa nr. 1 Procedura operațională de acordare a burselor din venituri proprii pentru studenții Facultății Transfrontaliere admiși pe locuri fără plata taxelor de școlarizare, dar fără bursă
Anexa nr. 2 Taxele de studii în anul universitar 2020-2021 pentru studiile universitare de licență și de masterat, învățământ cu frecvență
Anexa nr. 3 Taxele de studii în anul universitar 2020-2021 la Facultatea de Medicină și Farmacie
Anexa nr. 4 Taxele de studii în anul universitar 2020-2021 la învățământul la distanță/cu frecvență redusă
Anexa nr. 5 Taxele de studii în anul universitar 2020-2021 pentru studenții străini
Anexa nr. 6 Taxele de studii în anul universitar 2020-2021 la studii universitare de doctorat
Anexa nr. 7 Taxele pentru servicii prestate în anul universitar 2020-2021
Anexa nr. 8 Taxele pentru programele de formare continuă a cadrelor didactice în anul universitar 2020-2021, programe derulate în cadrul Departamentului pentru pregătirea personalului didactic
Anexa nr. 9 Modificarea Metodologiei de desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de director al Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG
 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email