UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 72 din 1 aprilie 2020


Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și funcționare a Senatului UDJG,
 
Senatul universitar, în data de 1 aprilie 2020,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se avizează numirea de către președintele Senatului universitar a doamnei prof. univ. dr. ing. habil. Gabriela RÂPEANU în funcția de președinte interimar al Comisiei pentru cercetare științifică a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, având în vedere demisia doamnei prof. univ. dr. ing. Elena SCUTELNICU din funcția de membru senator.

Art. 2. Se avizează numirea de către președintele Senatului universitar a doamnei conf. univ. dr. Oana Magdalena CENAC în funcția de președinte interimar al Comisiei organizatorice a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, având în vedere demisia doamnei prof. univ. dr. Simona Eugenia ANTOFI din funcția de membru senator.

Art. 3. Se avizează numirea de către președintele Senatului universitar a doamnei lector univ. dr. Adriana STANCU în funcția de președinte interimar al Comisiei juridice și de etică a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, având în vedere demisia domnului prof. univ. dr. Gheorghe IVAN din funcția de președinte al acestei comisii.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email