UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 42 din 12 februarie 2020


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, întrunit în ședință ordinară, în data de 12 februarie 2020,


HOTĂRĂŞTE:



Articol 1. Se confirmă numirea doamnei conf. dr. ing. Daniela ISTRATI în funcția de prodecan interimar al Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor.

Articol 2. Se confirmă numirea doamnei lector dr. Daniela BOGDAN în funcția de prodecan interimar al Facultății de Litere.

Articol 3. Se aprobă, la propunerea Facultății de Medicină și Farmacie, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, transformarea secțiilor Boli infecțioase II și Dermatovenerice din cadrul Spitalului Clinic Boli Infecțioase „Sf. Cuvioasă Parascheva” din Galați în secții clinice.

Articol 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, colaborarea Universității „Dunărea de Jos” din Galați cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București în vederea susținerii examenului de finalizare a studiilor de către absolvenții programului de studii universitare Relații internaționale și studii europene, care rulează la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie și la Facultatea Transfrontalieră din cadrul UDJG, în sesiunile: iulie 2020, septembrie 2020, februarie 2021.

Articol 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, colaborarea Facultății Transfrontaliere cu Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor și cu Facultatea de Inginerie în vederea susținerii examenului de finalizare a studiilor de către absolvenții programelor de studii universitare Afaceri internaționale și Ingineria procesării materialelor, în sesiunile: iulie 2020, septembrie 2020, februarie 2021.

Articol 6. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, colaborarea Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie cu Facultatea de Arte în vederea susținerii examenului de finalizare a studiilor de către absolvenții programului de studii universitare Artă sacră, în sesiunile: iulie 2020, septembrie 2020, februarie 2021.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Cătălin FETECĂU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email