HOTĂRÂREA
nr. 166 din 6 decembrie 2019
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,
Hotărârii Senatului universitar nr. 105/16.09.2019,
Metodologiei interne de organizare şi desfăşurare a alegerilor pentru structurile şi funcţiile de conducere de la nivelul facultăţilor şi universităţii, aprobată prin Hotărârea Senatului nr. 156 din 4 noiembrie 2015, dispoziții menținute prin Hotărârea Senatului universitar nr. 105/16.09.2019,
Hotărârii Senatului universitar nr. 100/16.09.2019,
Senatul universitar, în data de 6 decembrie 2019,
HOTĂRĂŞTE:
Art. unic. Se validează rezultatele alegerilor desfășurate pentru Consiliul Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, în perioada 27 noiembrie – 2 decembrie 2019, organizate în conformitate cu dispozițiile Metodologiei interne de organizare și desfășurare a alegerilor pentru structurile şi funcţiile de conducere de la nivelul facultăţilor şi universităţii, aprobată prin Hotărârea Senatului nr. 156 din 4 noiembrie 2015, dispoziții menținute prin Hotărârea Senatului universitar nr. 105/16.09.2019, după cum urmează:
Facultatea | Numărul membrilor în consiliul facultății (norma de reprezentate) | Nr. crt. | Numele și prenumele studenților aleși | Anul de studiu | Specializarea | Ciclul de studii |
---|---|---|---|---|---|---|
Știința și Ingineria Alimentelor | 4 | 1 | Murgoci Cosmina Gabriela | III | Ingineria produselor alimentare | Licență |
2 | Dediu Valentina Adriana | I | Controlul și expertizarea calității mediului | Master | ||
3 | Dorașcu Georgiana | II | Controlul și expertizarea calității mediului | Master |
Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU