UGAL

Senatul universitar


HOTĂRÂREA
nr. 103 din 16 septembrie 2019


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, întrunit în ședință ordinară, în data de 16 septembrie 2019,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă cererea formulată de domnul conf. dr. ing. Sorin CIORTAN, cadru didactic titular în cadrul Departamentului de Inginerie mecanică al Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, de a efectua activități didactice (o normă), în regim de plata cu ora, la Universitatea de Stat „B. P. Hașdeu” din Cahul, Republica Moldova, în semestrul I al anului universitar 2019-2020.

Art. 2. Se aprobă solicitarea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG de includere în cadrul Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești, în calitate de conducător de doctorat, a doamnei prof. dr. Mădălina Nicoleta MATEI, cadru didactic titular la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 3. Se aprobă solicitarea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG de includere în cadrul Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești, în calitate de conducător de doctorat, a doamnei prof. dr. Mihaela DEBITA, cadru didactic titular la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 4. Se aprobă solicitarea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG de includere în cadrul Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești, în calitate de conducător de doctorat, a doamnei prof. dr. Alina Mihaela CĂLIN, cadru didactic titular la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 5. Se aprobă, la propunerea Consiliului de administrație, structura maximă a statelor de funcții și de personal didactic pentru anul universitar 2019-2020. (Anexa)

Art. 6. Se aprobă, la propunerea Consiliului de administrație și având în vedere apariția HG nr. 640/3.9.2019, taxa de școlarizare pentru anul universitar 2019-2020 pentru programul de studii universitare de licență Tehnica dentară din cadrul Facultății de Medicină și Farmacie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în cuantum de 3500 de lei.

Art. 7. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, cererea formulată de prof. dr. Aurel NECHITA de menținere a calității de titular la Facultatea de Medicină și Farmacie, în anul universitar 2019-2020.

Art. 8. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, cererea formulată de prof. dr. Dorel FIRESCU de menținere a calității de titular la Facultatea de Medicină și Farmacie, în anul universitar 2019-2020.

Art. 9. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, cererea formulată de prof. dr. Petru ALEXE de menținere a calității de titular la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, în anul universitar 2019-2020.

Art. 10. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, cererea formulată de prof. dr. Ion ȘIȘCANU de menținere a calității de titular la Facultatea Transfrontalieră, în anul universitar 2019-2020.

Art. 11. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, cererea formulată de prof. dr. Victor CRISTEA de menținere a calității de titular la Facultatea Transfrontalieră, în anul universitar 2019-2020.

Art. 12. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, cererea formulată de prof. dr. Vasile TRIBOI de menținere a calității de titular la Facultatea Transfrontalieră, în anul universitar 2019-2020.

Art. 13. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, cererea formulată de conf. dr. Liviu CRUDU de menținere a calității de titular la Facultatea Arhitectură Navală, în anul universitar 2019-2020.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU
 

Anexă Structura maximă a statelor de funcții și de personal didactic pentru anul universitar 2019-2020

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email