UGAL

Senatul universitar
 
HOTĂRÂREA
nr. 144 din 25 iulie 2016
 
Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,
 
Senatul universitar, în data de 25 iulie 2016,

 
HOTĂRĂŞTE:
 
 
Art. 1. Se aprobă, la propunerea Facultății de Educație Fizică și Sport, avizată de Consiliul de administrație, taxele pentru serviciile prestate în sălile de forță, fitness, kinetoterapie din cadrul facultății, conform Anexei 1.
 
Art. 2. Se aprobă, la propunerea Consiliului de administrație, menținerea calității de titular pentru dl prof. univ. dr. ing. Victor Cristea, la Facultatea Transfrontalieră de Științe Umaniste, Economice și Inginerești, în cadrul Departamentului de științe generale, în anul universitar 2016/2017.
 
Art. 3. Se aprobă, la solicitarea Facultății de Medicină și Farmacie, modificarea comisiilor de concurs pentru ocuparea următoarelor posturi didactice: conferențiar poziția 10 din statul de funcții al Departamenului clinic medical, conferențiar poziția 12 și conferențiar poziția 13 din statul de funcții al Departamentului de științe farmaceutice. (Anexa 2)
 
 
Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU


Anexa nr. 1 Lista de prețuri pentru servicii de tip fitness și pregatire fizică cu instructor autorizat
Anexa nr. 2 Componența nominală a comisiilor de concurs pentru ocuparea posturilor didactice vacante de la Facultatea de Medicină și Farmacie
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email