UGAL

Senatul universitar
 
HOTĂRÂREA
nr. 140 din 14 iulie 2016
 
Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,
 
Senatul universitar, întrunit în ședință ordinară, în data de 14 iulie 2016,
 
HOTĂRĂŞTE:

 
Art. 1. Se aprobă, la propunerea Facultății de Inginerie și Agronomie din Brăila, cu avizul Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de licență Mașini și instalații pentru agricultură și industria alimentară, domeniul Inginerie mecanică, învățământ cu frecvență, durata studiilor 4 ani, valabil începând cu anul universitar 2017-2018.
 
Art. 2. Se aprobă planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Mașini și instalații pentru agricultură și industria alimentară, domeniul Inginerie mecanică, învățământ cu frecvență, durata studiilor 4 ani, valabil începând cu anul universitar 2017-2018, de la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila.
 
Art. 3. Se aprobă planul de învățământ pentru programul de studii universitare de master Utilizarea eficientă a energiei și surse regenerabile, domeniul Inginerie electrică, învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, valabil începând cu anul universitar 2016-2017, de la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică.
 
Art. 4. Se aprobă planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Sociologie, valabil începând cu anul universitar 2016-2017, învățământ cu frecvență, durata studiilor 3 ani, domeniul Sociologie, de la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie.
 
Art. 5. Se aprobă planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Resurse umane, valabil începând cu anul universitar 2016-2017, învățământ cu frecvență, durata studiilor 3 ani, domeniul Sociologie, de la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie.
 
Art. 6. Se aprobă planurile de învățământ valabile începând cu anul universitar 2016-2017, învățământ cu frecvență, pentru următoarele programe de conversie profesională de la Departamentul de formare continuă și transfer tehnologic al UDJG: 
- Biologie, domeniul Știința Mediului, durata studiilor 420 ore;
- Biologie, domeniul Știința Mediului, durata studiilor 560 ore;
- Ingineria produselor alimentare, domeniul Ingineria produselor alimentare;
- Matematică, domeniul Matematică;
- Limba și literatura engleză, domeniul Limbă și literatură;
- Tehnologie şi control în alimentaţie publică şi turism, domeniul Inginerie și Management în Agricultură și Dezvoltare Rurală;
- Educație fizică, domeniul Educație Fizică și Sport.
 
 
Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email