UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 131 din 8 iunie 2016


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 8 iunie 2016,

HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă solicitarea Direcției juridice și resurse umane nr. 17355/25.5.2016, avizată de Consiliul de administrație, de transformare a unor posturi din statul de funcții al personalului didactic auxiliar și nedidactic în vederea promovării, conform Anexei.

Art. 2. Se aprobă cererile de prelungire/întrerupere a duratei studiilor doctorale formulate de următorii studenți doctoranzi, astfel:
  • Chirilă I. Petrică Eduard, anul IV, domeniul Inginerie mecanică, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare cu taxă, prelungire 6 luni (ultimele din primul an de prelungire cu scutire de taxă), începând cu data de 1 aprilie 2016, conform rezoluției directorului CSUD.
  • Mîță A. George (Țiganov), anul IV, domeniul Inginerie industrială, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare cu taxă, prelungire 6 luni (ultimele din primul an de prelungire cu scutire de taxă), începând cu data de 1 aprilie 2016, conform rezoluției directorului CSUD.
  • Cojocaru C. Diana, anul V, domeniul Economie, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare cu taxă, prelungire 6 luni (al doilea an de prelungire), cu taxă, începând cu data de 1 aprilie 2016, conform rezoluției directorului CSUD.
  • Gurău M. Liviu, anul III, domeniul Ingineria materialelor, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare cu taxă, întrerupere 15 luni, începând cu data de 1 iulie 2016, conform rezoluției directorului CSUD.

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU
 

Anexa Lista posturi din statul de funcții al personalului didactic auxiliar și nedidactic în vederea promovării

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email