UGAL

Senatul universitar


HOTĂRÂREA
nr. 86 din 7 martie 2016
 

Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 7 martie 2016,

HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă cererea dnei prof. Anca Ioana Nicolau, cadru didactic titular la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor a UDJG, de a preda, în semestrul al doilea al anului universitar 2015/2016, disciplina „Managementul siguranței alimentare” (2 ore de curs și 2 ore de lucrări practice) la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, în cadrul programului de studii universitare de masterat „Nutriție și siguranță alimentară”, cu condiția ca numărul total de ore aferente activităților didactice și  de cercetare din UDJG și alte instituții de învățământ superior să nu depășească maximul admis la nivelul UDJG.

Art. 2. Se aprobă cererea dlui prof. Mihai Floroiu, cadru didactic la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice a UDJG, de a efectua, în semestrul al doilea al anului universitar 2015/2016, activități didactice aferente unei fracții totale de 0,57 normă la Academia de Studii Economice din București, în cadrul programelor de studii universitare de masterat „Diplomație economică și afaceri internaționale” și „Economie internațională și afaceri europene”, cu condiția ca numărul total de ore aferente activităților didactice și de cercetare din UDJG și alte instituții de învățământ superior să nu depășească maximul admis la nivelul UDJG.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Facultății de Arte, înființarea programului de studii universitare de masterat „Pictura-Imaginea plastică-factor de comunicare”, domeniul „Arte vizuale”, învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani.

Art. 4. Se aprobă planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat „Pictura-Imaginea plastică-factor de comunicare”, domeniul „Arte vizuale”, învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, care va rula la Facultatea de Arte, începând cu anul universitar 2016/2017.

Art. 5. Se aprobă cererile de prelungire a perioadei studiilor universitare de doctorat, conform rezoluției directorului CSUD, pentru studenții doctoranzi:
- Cristu M. Cristian, anul VII de studii, domeniul Management, forma de învățământ fără frecvență, forma de finanțare cu taxă, prelungire 12 luni, în regim cu taxă, începând cu data de 1 octombrie 2015;
- Scurtu S. Mihaela (Cristu), anul VII de studii, domeniul Management, forma de învățământ fără frecvență, forma de finanțare cu taxă, prelungire 12 luni, în regim cu taxă, începând cu data de 1 octombrie 2015;
- Temea A. Alina Mihaela (Moroi), anul V de studii, domeniul Inginerie industrială, forma de învățământ fără frecvență, forma de finanțare cu taxă, prelungire 12 luni, în regim cu taxă, începând cu data de 1 octombrie 2015;
- Ungureanu V. Roxana Elena (Cărbune), anul IV de studii, domeniul Inginerie industrială, forma de învățământ fără frecvență, forma de finanțare cu taxă, prelungire 12 luni, în regim cu taxă, începând cu data de 1 octombrie 2015.

Art. 6. Se aprobă solicitarea Direcției Generale Investiții Resurse Umane nr. 5643/23.2.2016, avizată de Consiliul de administrație, de transformare a unor posturi din statul de funcții al personalului didactic auxiliar și nedidactic în vederea promovării, conform Anexei.

    

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU
 

Anexa Transformare de posturi în vederea promovării

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email