UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 159 din 17 noiembrie 2015


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, întrunit în ședință ordinară, în data de 17 noiembrie 2015,

HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se validează rezultatele alegerilor membrilor cadre didactice și de cercetare în consiliile facultăților Universității „Dunărea de Jos” din Galați, conform Anexei 1. Se face precizarea că doar decanul, prodecanii și directorii de departament au loc de drept în consiliul facultății. Acolo unde nu se respectă această prevedere, se vor reface alegerile.

Art. 2. Se aprobă prelungirea perioadei pentru alegerea membrilor studenți în consiliile facultăților Universității „Dunărea de Jos” din Galați, până la data de 21 noiembrie a.c. Senatul recomandă respectarea reprezentativității tuturor specializărilor în consiliul facultății.

Art. 3. Se aprobă criteriile specifice propuse de Facultatea de Arhitectură Navală pentru ocuparea posturilor didactice vacante ale FAN, conform Anexei 2.

Art. 4. Se aprobă structura anului universitar 2015/2016 pentru extensiunea Facultății de Medicină și Farmacie din Enna, Italia, conform Anexei 3.

Art. 5. Se aprobă planul de învățământ pentru programul de conversie profesională „Limba și literatura română”, forma de învățământ cu frecvență, număr total de ore – 560, număr total de credite – 120, care se va desfășura prin Departamentul de formare continuă și transfer tehnologic al UDJG. Programul va fi susținut financiar exclusiv din taxele de școlarizare încasate de la cursanți.

Art. 6. Se aprobă planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență „Electronică aplicată”, domeniul „Inginerie electronică, telecomunicații și tehnologii informaționale”, învățământ cu frecvență, care rulează la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică.

Art. 7. Se aprobă propunerea Departamentului de matematică-informatică al Facultății de Științe și Mediu de acordare a titlului onorific de profesor emerit al UDJG domnului prof. univ. dr. Toader Buhăescu. Se aprobă componența comisiei științifice de acordare a titlului:
Președinte:
prof. dr. ing. Lucian Puiu Georgescu,
Membri:
conf. dr. Jenică Crînganu,
conf. dr, Mihaela Baroni,
conf. dr. Monica Aprodu,
lector dr. Camelia Frigioiu.
Ceremonia va avea loc în data de 27 noiembrie 2015.

    

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU
 

Anexa nr. 1 Rezultatele alegerilor membrilor cadre didactice și de cercetare în consiliile facultăților Universității „Dunărea de Jos” din Galați
Anexa nr. 2 Criteriile specifice propuse de Facultatea de Arhitectură Navală pentru ocuparea posturilor didactice vacante ale FAN
Anexa nr. 3 Structura anului universitar 2015/2016 pentru extensiunea Facultății de Medicină și Farmacie din Enna, Italia

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email