UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 155 din 22 octombrie 2015


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, întrunit în ședință extraordinară, în data de 22 octombrie 2015,


HOTĂRĂŞTE:
 


Art. 1. Se aprobă cererea formulată de dna Costache Adelaida, lector dr. la Facultatea de Arte de a desfășura activități didactice, în regim de plata cu ora, la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București.

Art. 2. Se aprobă propunerea Facultății de Inginerie de schimbare a denumirii Centrului de excelență cercetare și dezvoltare în modelare și simulare numerică – CE-CDMSN, din cadrul Departamentului de ingineria fabricației, în Centru de excelență în prelucrarea polimerilor – CE-PP.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Comisiei de etică universitară, completarea componenței acesteia cu dna lector dr. Andreea Elena Matic, în vederea refacerii cvorumului și asigurării imparității numărului de membri.

Art. 4. Se transmite Comisiei de etică universitară, pentru competentă soluționare,  solicitarea formulată de dl prof. dr. ing. Ionel Chirică, înregistrată la Registratura Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi sub nr. C12159/12.10.2015 și la Cancelaria Senatului sub nr. 777/13.10.2015.

Art. 5. Se transmite Comisiei de etică universitară, pentru competentă soluționare,  sesizarea înregistrată la Cancelaria Senatului sub nr. 788/19.10.2015.

Art. 6. Se aprobă solicitarea formulată de președintele Sindicatului Alma Mater Dunărea de Jos de includere a unui reprezentant al sindicatului respectiv, în persoana dlui prof. dr. ing. Silviu Măcuță, în comisia mixtă Senat – Consiliu de administrație, care a fost înființată prin Hotărârea Senatului nr. 136/2015.

Art. 7. Se aprobă cererile de prelungire/întrerupere a perioadei studiilor universitare de doctorat, conform rezoluției directorului CSUD, pentru studenții cuprinși în Anexă.

Art. 8. Se amână luarea unei hotărâri referitor la alegerile desfășurate la Facultatea de Arte pentru ocuparea locurilor în Consiliul facultății până la lămurirea aspectului legat de motivul declanșării acestor alegeri.


Președintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU
 

Anexă Solicitări de prelungire/întrerupere a perioadei studiilor universitare de doctorat

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email