UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 152 din 2 octombrie 2015


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, întrunit în ședință extraordinară, în data de 2 octombrie 2015,

HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă statele de funcții pentru personalul didactic și de cercetare, pentru anul universitar 2015/2016.

Art. 2. Se aprobă cererea formulată de dna Rîșnoveanu Luxița, șef de lucrări dr. ing. la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila de a desfășura activități didactice, în regim de plata cu ora, la Academia de Studii Economice din București.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Facultății de Arhitectură Navală, numirea dnei șef lucrări dr. ing. Oana Marcu în funcția de director al Centrului de Cercetare Arhitectură Navală.

Art. 4. Se aprobă cererea formulată de Mihalcea Iulian Augustin, absolvent al Universității „Danubius” din Galați, Facultatea de Științe Economice, programul de studii universitare de licență „Finanțe și bănci”, promoția 2011, învățământ la distanță, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Facultatea de Economie și Administrarea Afaceilor, în sesiunea februarie 2016.

Art. 5. Se aprobă, la solicitarea Consiliului de administrație și în conformitate cu prevederile ARACIS privind dimensionarea seriilor de predare, modificarea art. 8 al Hotărârii Senatului nr. 60 din 25 septembrie 2014, în sensul creșterii numărului maxim de studenți ai unei serii de predare de la 150 la 180 de studenți.


Președintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email