UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 37 din 11 iunie 2015


Conform:
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 11/06/2015,

HOTĂRĂŞTE:

 

Art. 1. Se aprobă modificarea componenţei comisiei pentru concursul care se va desfăşura în vederea ocupării postului didactic vacant de profesor, poziţia 6, din statul de funcţii al Departamentului de științe farmaceutice al Facultății de Medicină și Farmacie, prin înlocuirea dlui prof. dr. Aurel Nechita cu dna prof. dr. ing. Anca Nicolau.

Art. 2. Se aprobă modificarea componenţei comisiei pentru concursul care se va desfăşura în vederea ocupării postului didactic vacant de profesor, poziția 5, din statul de funcții al Departamentului de știinţe morfologice și funcționale al Facultății de Medicină și Farmacie, prin înlocuirea dnei prof. dr. Aurelia Caraiane cu dna prof. dr. Silvia Mîrţu.

Art. 3. Se aprobă modificarea componenţei comisiei pentru concursul care se va desfăşura în vederea ocupării postului didactic vacant de conferențiar, poziția 28, din statul de funcții al Departamentului de știinţe generale al Facultății Transfrontaliere de Științe Umaniste, Economice și Inginerești, prin înlocuirea dnei conf. dr. Gabriela Marchis cu dl conf. dr. Laurențiu Baranga.

Art. 4. În componența comisiilor pentru concursurile care se vor desfăşura în vederea ocupării posturilor didactice vacante de profesor poziția 3 și profesor poziția 4, din statul de funcții al Departamentului de limba și literatura franceză al Facultății de Litere, se corectează astfel: prof. dr. Carmen Stoian devine prof. dr. Carmen Stoean.

Art. 5. Se aprobă modificarea componenţei comisiei pentru concursul care se va desfăşura în vederea ocupării postului didactic vacant de profesor, poziția 1, din statul de funcții al Departamentului de știinţe inginerești și management al Facultății de Inginerie și Agronomie din Brăila, după cum urmează:

- Prof. dr. ing. Cristian Doicin de la Universitatea Politehnica din București se înlocuiește cu prof. dr. ing. Cristian Pavel de la Universitatea Tehnică de Construcții din București;
- Prof. dr. ing. Constantin Bungău de la Universitatea din Oradea se înlocuiește cu prof. dr. ing. Ion Ciupitu de la Universitatea din Craiova;
- Prof. dr. ing. Gheorghe Nagâțde la Universitatea ,,Al. I. Cuza” din Iași se înlocuiește cu prof. dr. ing. Sorin Vlase de la Universitatea ,,Transilvania” din Brașov.

Art. 6. Se aprobă modificarea componenţei comisiei pentru concursul care se va desfăşura în vederea ocupării postului didactic vacant de profesor, poziția 8, din statul de funcții al Departamentului de ingineria mediului și sisteme tehnogice metalurgice al Facultății de Inginerie, după cum urmează:

- Prof. dr. ing. Cristian Doicin de la Universitatea Politehnica din București se înlocuiește cu prof. dr. ing. Anton Hadăr de la Universitatea Politehnica  din București;
- Prof. dr. ing. Tudor Prisecaru de la Universitatea Politehnica din București se înlocuiește cu prof. dr. ing. Ioan Părăușanu de la Universitatea Politehnica din București;
- Membru supleant este prof. dr. ing. Ștefan Velicu de la Universitatea Politehnica din București.

Art. 7. În componența comisiei pentru concursul care se va desfăşura în vederea ocupării postului didactic vacant de conferențiar poziția 12 din statul de funcții al Departamentului clinic al Facultății de Medicină si Farmacie, se corectează astfel: conf. dr. Daniela Denisa Cernea devine prof. dr. Daniela Denisa Cernea.
    
 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email