UGAL

Senatul universitar
Nr. 986/04.10.2024/CS

 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 385 din 4 octombrie 2024

 

În baza:
Legii învățământului superior nr. 199/2023;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și funcționare a Senatului UDJG;
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 110 din 25.9.2024, înaintată Senatului universitar sub semnătura Președintelui Consiliului de administrație,

 

În urma rezultatului votului electronic cu termen limită 4 octombrie 2024, ora 12.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 71 dintre cei 83 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar, cu majoritatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

 

Art. unic. Se aprobă, cu avizul Direcției Legislație, resurse umane și salarizare și al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul Comisiei pentru buget și patrimoniu din cadrul Senatului universitar, la propunerea Direcției Cămine și Cantine, tarifele de cazare pentru anul anul universitar 2024-2025, pentru căminul LSG, după cum urmează:

Nr. crt. Căminul Categoria de beneficiari Tarife lunare/persoană
1. LSG Studenţi bursieri, fiu de cadru didactic, orfani - cam. 2 paturi 190 lei
Studenţi buget - cam. 2 paturi 320 lei
Studenţi taxă români și străini/angajați UDJG/terți - cam. 2 paturi 440 lei
  • Studenții cu dizabilități și însoțitorii acestora vor fi cazați în regim gratuit în camerele special amenajate.
  • Tariful de cazare pentru cazurile în care nu se locuiește o lună întreagă se va calcula direct proporțional cu numărul de nopți cazate.
  • Tariful de cameră single se aplică în situațiile în care o singură persoană este cazată pe camera respectivă, la cerere. Suplimentul pentru cameră single reprezintă 50% din tariful de persoană/cameră 2 paturi nesubvenționat.
  • Pentru perioada anului universitar taxa de vizitator va fi de 25 lei/noapte pentru studenți și 35 lei/noapte pentru alte categorii de persoane.

 

 

Președintele Senatului universitar,
Conf. univ. dr. Alexandru NECHIFOR

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email