UGAL

Senatul universitar
Nr. 982/04.10.2024/CS

 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 381 din 4 octombrie 2024

 

În baza:
Legii învățământului superior nr. 199/2023;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și funcționare a Senatului UDJG;
Adresei nr. RF 4527/26.9.2024, înaintată Senatului sub semnătura Decanului Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică;
Adresei nr. 809/24.9.2024, înaintată Senatului sub semnătura Decanului Facultății de Arte;
Adresei nr. RCF 5063/26.9.2024, înaintată Senatului sub semnătura Decanului interimar al Facultății de Inginerie,

 

În urma rezultatului votului electronic cu termen limită 4 octombrie 2024, ora 12.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 71 dintre cei 83 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

 

Art. 1. Numirea doamnei conf. univ. dr. ing. Daniela-Cristina CERNEGA în funcția de director interimar al Departamentului Automatică din cadrul Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, cu avizul Consiliului facultății.

Art. 2. Numirea domnului conf. univ. dr. ing. Ion VONCILĂ în funcția de director interimar al Departamentului Inginerie Electrică și Sisteme de Conversie a Energiei din cadrul Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, cu avizul Consiliului facultății.

Art. 3. Numirea domnului conf. univ. dr. Liviu-Adrian SANDU în funcția de director interimar al Departamentului de Teatru și Arte Plastice din cadrul Facultății de Arte, cu avizul Consiliului facultății.

Art. 4. Numirea doamnei șef lucrări univ. dr. ing. Viorica GHISMAN în funcția de director interimar al Departamentului de Ingineria Materialelor și a Mediului din cadrul Facultății de Inginerie, cu avizul Consiliului facultății.

 

 

Președintele Senatului universitar,
Conf. univ. dr. Alexandru NECHIFOR

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email