UGAL

Senatul universitar
Nr. 297/9.04.2024/CS

 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 114 din 9 aprilie 2024

 

În baza:
Legii învățământului superior nr. 199/2023;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și funcționare a Senatului UDJG;
Metodologiei de alegeri - 2024 aprobată prin Hotărârea Senatului nr. 86 din 15 martie 2024,

 

Senatul universitar, întrunit în ședință ordinară, în plen, în data de 9 aprilie 2024, ora 12.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 74 dintre cei 91 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar 

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează, cu majoritatea voturilor exprimate, candidatura domnului prof. univ. dr. ing. habil. Marian BARBU la funcția de rector al Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 2. Se avizează, cu majoritatea voturilor exprimate, candidatura domnului conf. univ. dr. ing. Ștefan BALTĂ la funcția de rector al Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 3. Se avizează, cu majoritatea voturilor exprimate, candidatura doamnei prof. univ. dr. ing. habil. Daniela-Laura BURUIANĂ la funcția de rector al Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 4. Se avizează, cu unanimitatea voturilor exprimate, candidatura domnului prof. univ. dr. ing. dr. ec. habil. Silvius STANCIU la funcția de rector al Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 5. Se avizează, cu majoritatea voturilor exprimate, candidatura domnului prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU la funcția de rector al Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 6. Se avizează, cu unanimitatea voturilor exprimate, candidatura doamnei prof. univ. dr. habil. Nicoleta BĂRBUȚĂ-MIȘU la funcția de rector al Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

 

 

Președintele Senatului universitar,
Conf. univ. dr. Alexandru NECHIFOR

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email