UGAL

Senatul universitar
Nr. 155/29.02.2024/CS

 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 73 din 29 februarie 2024

 

În baza:
Legii învățământului superior nr. 199/2023;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și funcționare a Senatului UDJG;
Adreselor nr. 4283, 4284, 4285 din 14.2.2024 și nr. 4853 din 21.2.2024, înaintate Senatului sub semnătura Directorului CSUD al IOSUD-UDJG,

 

În urma rezultatului votului electronic cu termen limită 29 februarie 2024, ora 12.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 88 dintre cei 91 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar, cu majoritatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, solicitarea doamnei prof. univ. dr. ing. dr. ec. GASPAROTTI G. Carmen-Marilena, de la Facultatea de Arhitectură Navală a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, de afiliere cu activitatea de conducere de doctorat la Școala doctorală de Științe socio-umane a IOSUD-UDJG, domeniul de studii universitare de doctorat Management.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, solicitarea domnului conf. univ. dr. ing. ONEA I. Florin, de la Facultatea de Inginerie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, de afiliere cu activitatea de conducere de doctorat la Școala doctorală de Inginerie mecanică și industrială a IOSUD-UDJG, domeniul de studii universitare de doctorat Inginerie mecanică.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, solicitarea domnului prof. univ. ec. dr. ing. GOANȚĂ A. Adrian-Mihai, de la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, de afiliere cu activitatea de conducere de doctorat la Școala doctorală de Inginerie mecanică și industrială a IOSUD-UDJG, domeniul de studii universitare de doctorat Inginerie mecanică.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, solicitarea de întrerupere a studiilor doctorale formulată de domnul SASEȚCHI T. Elias-Cristian, student doctorand în anul I de studii, forma de învățământ cu frecvență redusă, forma de finanțare cu taxă, pentru o perioadă de 9 luni (1.1.2024 – 30.9.2024), conform prevederilor Procedurii operaționale privind modul de acordare a perioadelor de extindere a duratei activității studentului doctorand, aprobată prin HCA nr. 94/26.10.2020 (Anexa 4).

 

 

Președintele Senatului universitar,
Conf. univ. dr. Alexandru NECHIFOR

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email