UGAL

Senatul universitar
Nr. 29/30.01.2024/CS

 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 9 din 30 ianuarie 2024

 

În baza:
Legii învățământului superior nr. 199/2023;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;

 

Senatul universitar, întrunit în ședință ordinară, în plen, în data de 30 ianuarie 2024, ora 12.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 81 dintre cei 92 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează numirea de către președintele Senatului universitar a doamnei prof. univ. dr. Simona MARIN în funcția de președinte al Comisiei didactice și de calitate a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 2. Se avizează numirea de către președintele Senatului universitar a doamnei conf. univ. dr. ing. Mariana Carmelia BĂLĂNICĂ-DRAGOMIR în funcția de președinte al Comisiei pentru buget și patrimoniu a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 3. Se avizează numirea de către președintele Senatului universitar a doamnei prof. univ. dr. ing. Daniela BORDA în funcția de președinte al Comisiei pentru cercetare științifică a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 4. Se avizează numirea de către președintele Senatului universitar a domnului  Alexandru-Cosmin VLAD, student, președintele Ligii Studenților din Galați, în funcția de președinte al Comisiei pentru activitatea studenților, activități sociale și culturale a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 5. Se avizează numirea de către președintele Senatului universitar a doamnei lector univ. dr. Adriana STANCU în funcția de președinte al Comisiei juridice a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 6. Se avizează numirea de către președintele Senatului universitar a doamnei prof. univ. dr. ing. Liliana Celia RUSU în funcția de președinte al Comisiei pentru dezvoltare instituțională și internaționalizare a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

 

 

Președintele Senatului universitar,
Conf. univ. dr. Alexandru NECHIFOR

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email