UGAL

Senatul universitar
Nr. 833/3.11.2023/CS

 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 276 din 3 noiembrie 2023

 

În baza:
Legii învățământului superior nr. 199/2023;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Adreselor nr. 32528, 32529, 32530, 32531 și 32532 din 25.10.2023 înaintate Senatului, sub semnătura Directorului CSUD al IOSUD-UDJG,

 

În urma rezultatului votului electronic cu termen limită 3 noiembrie 2023, ora 12.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 68 dintre cei 75 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, solicitarea doamnei prof. univ. dr. BRATU G. Mihaela-Mirela, de la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității „Ovidius” din Constanța, de afiliere cu activitatea de conducere de doctorat la Școala doctorală de Științe biomedicale a IOSUD-UDJG, domeniul de studii de doctorat Farmacie.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, solicitarea doamnei conf. univ. dr. CHIȚESCU S. Carmen-Lidia, de la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, de afiliere cu activitatea de conducere de doctorat la Școala doctorală de Științe biomedicale a IOSUD-UDJG, domeniul de studii de doctorat Farmacie.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, solicitarea domnului conf. univ. dr. DRĂGAN C. Nicușor, de la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, de afiliere cu activitatea de conducere de doctorat la Școala doctorală de Inginerie mecanică și industrială a IOSUD-UDJG, domeniul de studii de doctorat Inginerie mecanică.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, solicitarea domnului prof. univ. dr. PĂUNOIU P. Viorel, de la Facultatea de Inginerie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, de afiliere cu activitatea de conducere de doctorat la Școala doctorală de Inginerie mecanică și industrială a IOSUD-UDJG, domeniul de studii de doctorat Inginerie industrială.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, solicitările de prelungire/ întrerupere a studiilor doctorale formulare de studenții-doctoranzi cuprinși în Anexă.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

Anexă: solicitări de prelungire/ întrerupere a studiilor doctorale

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email