UGAL

Senatul universitar
Nr. 619/14.9.2023/CS

 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 200 din 14 septembrie 2023

 

În baza:
Legii învățământului superior nr. 199/2023;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 86 din 30.8.2023 și nr. 89 din 5.9.2023 înaintate Senatului, sub semnătura Rectorului universității.

 

În urma rezultatului votului electronic cu termen limită 14 septembrie 2023, ora 15.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 69 dintre cei 76 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizele pozitive ale Biroului Juridic, ale Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar și cu recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de către Departamentul de asigurarea calității, Raportul de monitorizare a programului de studii universitare de licență Medicină dentară, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Medicină și Farmacie, în vederea monitorizării la un an de la evaluarea periodică.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ aferent programului de studii universitare de licență Arte Plastice (Pictură), domeniul de licență Arte vizuale, forma de învățământ cu frecvență, din cadrul Facultății de Arte, valabil începând cu anul universitar 2023-2024.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email