UGAL

Senatul universitar
Nr. 599/6.9.2023/CS

 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 194 din 6 septembrie 2023

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 83 din 8.8.2023 și nr. 84 din 23.8.2023 înaintate Senatului, sub semnătura Rectorului universității.

 

În urma rezultatului votului electronic cu termen limită 6 septembrie 2023, ora 12.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 65 dintre cei 76 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului de administrație, propunerea Facultății de Medicină și Farmacie de obținere a statutului de secție clinică, respectiv compartiment clinic pentru următoarele secții, respectiv compartimente din structura Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Galați:

  1. Secția Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice;
  2. Secția Obstetrică - Ginecologie II;
  3. Compartimentul Endocrinologie;
  4. Compartimentul Reumatologie;
  5. Compartimentul Farmacie.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul Comisiei pentru bază materială, buget și finanțe a Senatului universitar, solicitarea Centrului Universitar de Fizio-Kinetoterapie și Recuperare Medicală UDJG privind actualizarea listei de prețuri pentru consultații, analize, proceduri fizio-kinetoterapeutice,  pentru procedurile de educație fizică și fitness, pentru procedurile de masaj și pentru procedurile de termoterapie, conform Anexei.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

Anexă: Lista de prețuri pentru consultații, analize, proceduri fizio-kinetoterapeutice

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email