UGAL

Senatul universitar
Nr. 449/27.6.2023/CS

 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 142 din 27 iunie 2023

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Adresei nr. 18777 din 15.6.2023 înaintată Senatului universitar, sub semnătura Directorului CSUD;
Hotărârilor Consiliului de Administrație nr. 65/15.6.2023 și nr. 66/20.6.2023 înaintate Senatului, sub semnătura Rectorului universității.

 

În urma rezultatului votului electronic cu termen limită 27 iunie 2023, ora 14.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 72 dintre cei 85 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, afilierea cu activitatea de conducere de doctorat în domeniul Management la Școala doctorală de Științe socio-umane din cadrul IOSUD-UDJG, a domnului conf. univ. dr. SCHIN N. George-Cristian, de la Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului de administrație, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat al IOSUD-UDJG, repartizarea numărului de locuri/granturi de studii finanțate de la bugetul de stat, pentru cetățeni români și cetățeni ai statelor membre ale Uniunii Europene, ai statelor aparținând Spațiului Economic European și ai Confederației Elvețiene, precum și repartizarea numărului de locuri cu taxă pe școli doctorale și domenii. (Anexa 1)

Art. 3. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului de administrație, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat al IOSUD-UDJG, componența comisiei de înscriere la nivelul IOSUD-UDJG pentru admiterea la studii universitare de doctorat în anul 2023. (Anexa 2)

Art. 4. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului de administrație, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat al IOSUD-UDJG, componența comisiilor de admitere la studii universitare de doctorat în anul 2023. (Anexa 3)

Art. 5. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului de administrație, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat al IOSUD-UDJG, componența comisiei de soluționare a contestațiilor pentru admiterea la studii universitare de doctorat în anul 2023. (Anexa 4)

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

Anexa 1: repartizarea numărului de locuri/granturi de studii finanțate de la bugetul de stat, pentru cetățeni români și cetățeni ai statelor membre ale Uniunii Europene, ai statelor aparținând Spațiului Economic European și ai Confederației Elvețiene, precum și repartizarea numărului de locuri cu taxă pe școli doctorale și domenii
Anexa 2: componența comisiei de înscriere la nivelul IOSUD-UDJG pentru admiterea la studii universitare de doctorat în anul 2023
Anexa 3: componența comisiilor de admitere la studii universitare de doctorat în anul 2023
Anexa 4: componența comisiei de soluționare a contestațiilor pentru admiterea la studii universitare de doctorat în anul 2023

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email