UGAL

Senatul universitar
Nr. 344/11.5.2023/CS

 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 122 din 11 mai 2023

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârii Consiliului de Administrație nr. 53/4.5.2023 înaintată Senatului, sub semnătura Rectorului universității.

 

În urma rezultatului votului electronic cu termen limită 11 mai 2023, ora 15.30, (conform ordinii de zi), la care au participat 74 dintre cei 82 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar, cu unanimitatea voturilor exprimate,

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Administrarea afacerilor internaționale euroregionale (la Cahul), domeniul de masterat Economie și afaceri internaționale, învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de masterat Administrarea afacerilor internaționale euroregionale (la Chișinău), domeniul de masterat Economie și afaceri internaționale, învățământ cu frecvență, la Facultatea Transfrontalieră.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Administrarea afacerilor internaționale euroregionale (la Chișinău), domeniul de masterat Economie și afaceri internaționale, învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului de administrație, transmiterea documentației către ANC în vederea înscrierii calificării în RNCIS pentru programul de studii universitare de masterat Administrarea afacerilor internaționale euroregionale (la Chișinău), domeniul de masterat Economie și afaceri internaționale, învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de masterat Management și investiții în ecosisteme (la Chișinău) (interdisciplinar cu Management), domeniul de masterat Știința mediului, învățământ cu frecvență, la Facultatea Transfrontalieră.

Art. 6. Se aprobă, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Management și investiții în ecosisteme (la Chișinău) (interdisciplinar cu Management), domeniul de masterat Știința mediului, învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră.

Art. 7. Se aprobă, cu avizul Biroului juridic și al Consiliului de administrație, transmiterea documentației către ANC în vederea înscrierii calificării în RNCIS pentru programul de studii universitare de masterat Management și investiții în ecosisteme (la Chișinău) (interdisciplinar cu Management), domeniul de masterat Știința mediului, învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email