UGAL

Senatul universitar
Nr. 192/9.3.2023/CS

 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 84 din 9 martie 2023

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 20 și nr. 21 din 22.2.2023 înaintate Senatului, sub semnătura Rectorului universității.

 

În urma rezultatului votului electronic cu termen limită 9 martie 2023, ora 12.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 71 dintre cei 80 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar, cu unanimitatea voturilor exprimate, 

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație și al Biroului juridic, înființarea programului de studii universitare de licență Sisteme de producţie digitale (la Cahul), domeniul de licență Inginerie industrială, învățământ cu frecvență, în cadrul Facultății Transfrontaliere, valabil începând cu anul universitar 2023 - 2024.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul Biroului juridic și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ al programului de studii universitare de licență Sisteme de producţie digitale (la Cahul), domeniul de licență Inginerie industrială, învățământ cu frecvență, în cadrul Facultății Transfrontaliere, începând cu anul universitar 2023 - 2024.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație și al Biroului juridic, transmiterea către Autoritatea Națională pentru Calificări a documentației programului de studii universitare de licență Sisteme de producţie digitale (la Cahul), domeniul de licență Inginerie industrială, învățământ cu frecvență, din cadrul Facultății Transfrontaliere în vederea înscrierii calificărilor în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior – RNCIS.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul Biroului juridic și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ al programului de studii universitare de licență Sisteme de producţie digitale, domeniul de licență Inginerie industrială din cadrul Facultății de Inginerie, începând cu anul universitar 2023 - 2024.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email