UGAL

Senatul universitar
Nr. 166/24.2.2023/CS

 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 79 din 24 februarie 2023

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 14 din 17.2.2023 și nr. 16 din 22.2.2023, înaintate Senatului, sub semnătura Rectorului universității.

 

În urma rezultatului votului electronic urgent cu termen limită 24 februarie 2023, ora 16.15, (conform ordinii de zi), la care au participat 72 dintre cei 80 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, cu unanimitatea voturilor exprimate, 

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizele pozitive ale Biroului Juridic, ale Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar și cu recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de către Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare, în vederea evaluării periodice de către ARACIS, a programului de studii universitare de licență Inginerie economică în domeniul mecanic, domeniul de licență Inginerie și management, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizele pozitive ale Biroului Juridic, ale Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar și cu recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de către Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea încadrării de către ARACIS în domeniul acreditat Științe administrative a programului de studii universitare de masterat E-guvernare și digitalizare în administrația publică, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Drept și Științe Administrative.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizele pozitive ale Biroului Juridic, ale Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar și cu recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de către Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare, în vederea acreditării de către ARACIS, a programului de studii universitare de licență Administrarea afacerilor în alimentația publică, domeniul de licență Administrarea afacerilor, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email