UGAL

Senatul universitar
Nr. 132/16.2.2023/CS

 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 65 din 16 februarie 2023

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 8 din 6.2.2023 înaintată Senatului, sub semnătura Rectorului universității.

 

Senatul universitar, întrunit în ședință ordinară, în plen, în data de 16 februarie 2023, ora 12.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 62 dintre cei 80 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, cu unanimitatea voturilor exprimate, 

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație coroborat cu avizul Biroului Juridic, solicitarea Facultății Transfrontaliere privind organizarea de către Facultatea de Inginerie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați a examenului de finalizare a studiilor pentru absolvenții promoției curente de la programul de studii universitare de licență Ingineria procesării materialelor (la Cahul), domeniul Ingineria materialelor, sesiunile iulie 2023, septembrie 2023 și februarie 2024.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație coroborat cu avizul Biroului Juridic, solicitarea Facultății Transfrontaliere privind organizarea de către Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a Universității „Dunărea de Jos” din Galați a examenului de finalizare a studiilor pentru absolvenții promoției curente de la programul de studii universitare de licență Afaceri internaționale, domeniul Economie și afaceri internaționale, sesiunile iulie 2023, septembrie 2023 și februarie 2024.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație coroborat cu avizul Biroului Juridic, susținerea examenelor de finalizare a studiilor în sesiunile iulie 2023, septembrie 2023 și februarie 2024, conform Referatului nr. 3405/7.2.2023, întocmit de Direcția Generală Secretariat, astfel:

Nr. crt. Facultatea Domeniul de licență Programul de studii Număr estimativ de absolvenți Facultatea organizatoare a examenului de licență/diplomă
1 Litere Limbi moderne aplicate Limbi moderne aplicate 
(engleză-franceză)
22 Transfrontalieră
2 Istorie, Filosofie și Teologie Arte vizuale Artă sacră 9 Arte
3 Transfrontalieră Educație fizică și sport Educație fizică și sportivă 
(la Chișinău)
46 Educație fizică și Sport

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email