UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 6 din 13 ianuarie 2023

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 164/20.12.2022 și nr. 167/29.12.2022, înaintate Senatului, sub semnătura Rectorului Universității.

 

În urma rezultatului votului electronic urgent cu termen limită 13 ianuarie 2023, ora 16.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 75 dintre cei 80 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar, cu unanimitatea voturilor exprimate, 

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizele pozitive ale Biroului Juridic și ale Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar și cu recomandarea formulată de către Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de către Departamentul de asigurarea calității, în vederea evaluării periodice de către ARACIS, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de licență Limba și literatura română – Limba și literatura franceză, domeniul de licență Limbă și literatură, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Litere.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizele pozitive ale Biroului Juridic și ale Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar și cu recomandarea formulată de către Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de către Departamentul de asigurarea calității, în vederea evaluării periodice de către ARACIS, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de licență Limba și literatura engleză – Limba și literatura franceză, domeniul de licență Limbă și literatură, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Litere.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizele pozitive ale Biroului Juridic și ale Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar și cu recomandarea formulată de către Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de către Departamentul de asigurarea calității, în vederea evaluării periodice de către ARACIS, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de licență Matematică informatică, domeniul de licență Matematică, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Științe și Mediu.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizele pozitive ale Biroului Juridic și ale Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar și cu recomandarea formulată de către Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de către Departamentul de asigurarea calității, în vederea acreditării de către ARACIS, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de masterat Managementul resurselor umane, domeniul de masterat Sociologie, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email