UGAL

IOSUD – UNIVERSITATEA „DUNĂREA DE JOS” DIN GALAȚI
Consiliul pentru studiile universitare de doctorat

 

HOTĂRÂREA
nr. 10/12.03.2021

 

În conformitate cu:
Legea Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Codul Studiilor Universitare de Doctorat aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 681/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Regulamentul instituțional privind organizarea și funcționarea studiilor universitare de doctorat în școlile doctorale din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați;
Procedura IOSUD – UDJG privind acordarea și revocarea calităţii de membru al școlilor doctorale din cadrul IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, aprobată de CSUD la data de 08.10.2019;
Decizia Rectorului Universității nr. 1760/30.07.2020 privind numirea Directorului CSUD;

Consiliul pentru studiile universitare de doctorat, în ședința din data de 12 martie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, la propunerea Directorului Școlii doctorale de Inginerie mecanică și industrială, demararea procedurii de revocare a calității de membru al școlii doctorale pentru următorii conducători de doctorat:

  1. dr. ing. Ionel CHIRICĂ, domeniul Inginerie mecanică;
  2. dr. ing. Costel-Iulian MOCANU, domeniul Inginerie mecanică;
  3. dr. ing. Neculai PATRICHE, domeniul Inginerie industrială;
  4. dr. ing. Lucian OPREA, domeniul Inginerie industrială.

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Directorului Școlii doctorale de Inginerie mecanică și industrială, acordarea unui avertisment și a unei perioade de grație de 6 luni, pentru realizarea tuturor indicatorilor critici prevăzuți în Metodologia de evaluare a domeniilor și școlilor doctorale, următorilor conducători de doctorat:

  1. dr. ing. Silviu-Dănuți MĂCUȚĂ, domeniul Inginerie mecanică;
  2. dr. ing. Laurenția ANDREI, domeniul Inginerie industrială;
  3. dr. ing. Dănuț MIHĂILESCU, domeniul Inginerie industrială.

La expirarea perioadei de grație, în cazul în care indicatorii critici nu sunt realizați, se demarează procedura de revocare.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Directorului Școlii doctorale de Inginerie mecanică și industrială, acordarea doamnei prof. dr. ing. Lorena DELEANU, conducător de doctorat în domeniul Inginerie mecanică, a unui avertisment pentru netransmiterea, la termenele stabilite de școala doctorală, a documentelor solicitate, complete şi cu toate dovezile justificative aferente, în vederea întocmirii Raportului de autoevaluare a şcolii doctorale.

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Directorului Școlii doctorale de Inginerie mecanică și industrială, dezafilierea și retragerea la cerere a calității de membru al școlii doctorale domnului prof. dr. ing. Dan SCARPETE, conducător de doctorat în domeniul Inginerie mecanică.

Art. 5. Se aprobă, la propunerea Directorului Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești, acordarea unui avertisment și a unei perioade de grație de 6 luni, pentru realizarea tuturor indicatorilor critici prevăzuți în Metodologia de evaluare a domeniilor și școlilor doctorale, pentru domnul Prof. dr. econ. Florin-Marian BUHOCIU, domeniul Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală.
La expirarea perioadei de grație, în cazul în care indicatorii critici nu sunt realizați, se demarează procedura de revocare.

Art. 6. Se aprobă, la propunerea Directorului Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești, dezafilierea și retragerea la cerere a calității de membru al școlii doctorale doamnei prof. dr. ing. Maria VLAD, conducător de doctorat în domeniul Ingineria materialelor.

Art. 7. Se aprobă, la propunerea Directorului Școlii doctorale de Științe socio-umane, dezafilierea și retragerea la cerere a calității de membru al școlii doctorale pentru următorii conducători de doctorat:

  1. dr. Nicolae-Cristian APETREI, domeniul Istorie;
  2. dr. Anișoara POPA, domeniul Istorie;
  3. dr. ing. Carmen-Marilena GASPAROTTI, domeniul Management;
  4. dr. Valerică-Cătălin NEGOIȚĂ, domeniul Istorie.

Art. 8. Se aprobă, la propunerea Directorului Școlii doctorale de Științe socio-umane, dezafilierea și retragerea calității de membru al școlii doctorale domnului prof. dr. Ionel CÂNDEA, pentru întreruperea relației contractuale cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați începând cu data de 24.09.2017.

Art. 9. Se avizează, la propunerea Directorului Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești, afilierea doamnei prof. dr. Martine DEMEUNYNCK, Universitatea Grenoble-Alpes, Franța, la IOSUD – UDJG, Școala doctorală de Științe fundamentale și inginerești, domeniul Chimie.
Propunerea se transmite Senatului Universității spre aprobare.

 

 

Director CSUD,
Prof. dr. ing. Eugen-Victor-Cristian RUSU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email