UGAL


IOSUD – UNIVERSITATEA „DUNĂREA DE JOS” DIN GALAȚI
Consiliul pentru studiile universitare de doctorat


HOTĂRÂREA
nr. 16/17.07.2020
 

În conformitate cu:
Legea Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Codul Studiilor Universitare de Doctorat aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 681/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Regulamentul instituțional privind organizarea și funcționarea studiilor universitare de doctorat în școlile doctorale din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentul Școlilor Doctorale din IOSUD – UDJG;
Decizia Rectorului Universității nr. 1583/25.07.2016 privind numirea Directorului CSUD;
Consiliul pentru studiile universitare de doctorat, în data de 17 iulie 2020,
 


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se avizează, cu unanimitatea voturilor exprimate, la propunerea Directorului Școlii doctorale de Științe socio-umane, neacordarea întreruperii studiilor doctorale doamnei drd. VASILACHE M. Raluca-Oana, anul III, domeniul Management, forma de învățământ – cu frecvență redusă, forma de finanțare – buget fără bursă, conducător de doctorat – prof. dr. habil. Alexandru CĂPĂȚÎNĂ.
Propunerea se transmite Senatului pentru aprobare.
 
Art. 2. Se aprobă, la propunerea Directorului Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești, retragerea de la studii universitare de doctorat a doamnei drd. MUȘAT Ș. Daniela (BABA), anul II, domeniul Biotehnologii, forma de învățământ – cu frecvență, forma de finanțare – buget cu bursă, conducător de doctorat – prof. dr. ing. Camelia VIZIREANU.
Se va emite decizie de exmatriculare, la cerere.
 
Art. 3. Se aprobă, la propunerea Directorului Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești, retragerea de la studii universitare de doctorat a doamnei drd. MUȘAT Ș. Viorica-Elena, anul II, domeniul Biotehnologii, forma de învățământ – cu frecvență redusă, forma de finanțare – buget fără bursă, conducător de doctorat – prof. dr. ing. Camelia VIZIREANU.
Se va emite decizie de exmatriculare, la cerere.
 
 

Director CSUD,
Prof. dr. ing. Eugen-Victor-Cristian RUSU

 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email