UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 143/27.10.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 27 octombrie 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează înființarea programului de studii universitare de licență Ecologie și protecția mediului (la Chișinău), domeniul de licență Știința mediului, învățământ cu frecvență, la Facultatea Transfrontalieră.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Ecologie și protecția mediului (la Chișinău), domeniul de licență Știința mediului, învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră, valabil începând cu anul universitar 2023-2024.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează transmiterea către Autoritatea Națională pentru Calificări a documentației programului de studii universitare de licență Ecologie și protecția mediului (la Chișinău), domeniul de licență Știința mediului, învățământ cu frecvență, din cadrul Facultății Transfrontaliere, în vederea înscrierii calificărilor în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior – RNCIS.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă solicitarea Direcției Generale Administrative privind numirea pentru încă o lună a domnului Neculai Sava pe postul de director economic interimar.

Art. 5. Se avizează recomandările formulate de Facultatea de Medicină și Farmacie pentru funcția de șef de secție pentru secțiile clinice din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brăila, după cum urmează:
a. Domnul conf. dr. Voicu Dragoș Cristian - Secția clinică Chirurgie generală I.
b. Doamna conf. dr. Grigore Camelia Ana - Secția clinică Medicină internă II.
c. Doamna șef lucrări dr. Stănescu Cristina - Secția clinică Chirurgie plastică și reconstructivă.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se aprobă, la propunerea Facultății de Medicină și Farmacie, plata orelor efectuate în anul universitar 2022-2023 conform tarifului de la Enna, Italia pentru prof. dr. Nicolae Dobrovici-Bacalbașa.

Art. 7. Se aprobă, la propunerea Facultății de Litere, tariful orar de 270 lei brut pentru orele efectuate în anul universitar 2022-2023 de către doamna Carla Alexia Dodi, care ocupă norma 5 (profesor, vacant) de cercetare din statul de funcții al Departamentului de literatură, lingvistică și jurnalism, normă corespunzătoare unui număr de maximum 280 ore fizice/an.

Art. 8. Se aprobă evaluarea comisiei privitor la angajarea doamnei prof. dr. Chivu Luminița pe post de cadru didactic asociat invitat în cadrul Departamentului de științe aplicate al Facultății Transfrontaliere, pentru anul universitar 2022-2023.

Art. 9. Se aprobă evaluarea comisiei privitor la angajarea domnului prof. dr. Anjan Biswas pe post de cadru didactic asociat invitat în cadrul Departamentului de științe aplicate al Facultății Transfrontaliere, pentru anul universitar 2022-2023.

Art. 10. Se aprobă, la propunerea Facultății Transfrontaliere, tariful orar de 285 lei brut pentru orele efectuate de către domnul prof. dr. Anjan Biswas, care ocupă norma 4 (profesor) de cercetare din statul de funcții al Departamentului de științe aplicate (20 de ore pe lună).

Art. 11. Se aprobă actualizarea Contractului de prestări servicii în cadrul Centrului Universitar de Fizio-Kinetoterapie și Recuperare Medicală. (Anexă)

 

RECTOR,

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa Contractul de prestări servicii în cadrul Centrului Universitar de Fizio-Kinetoterapie și Recuperare Medicală actualizat

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email