UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 139/14.10.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 14 octombrie 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, la propunerea Facultății de Medicină și Farmacie, plata orelor efectuate în anul universitar 2022-2023, în vederea bunei desfășurări a activității didactice și de rezidențiat la programul de studii Medicină dentară, conform tarifului de la Enna, Italia, pentru următoarele cadre didactice: prof. dr. Andrei Iliescu, prof. dr. Mihai Augustin, prof. dr. Dragoș Stanciu, prof. dr. Vârlan Constantin Marian, prof. dr. Voroneanu Maria, prof. dr. Chiriac Alexandru, conf. dr. Vesa Doinița.

Art. 2. Se aprobă solicitarea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic de scutire de la plata cotelor datorate Universității „Dunărea de Jos” din Galați, având în vedere situația încasărilor pentru cursurile de Blogger, Vlogger și Influencer.

Art. 3. Se avizează Raportul de autoevaluare în vederea acreditării de către ARACIS a programului de studii universitare de masterat Business intelligence, domeniul de masterat Informatică economică, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.


Art. 4. Se avizează propunerea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic de înființare a cursului de formare continuă Limba engleză pentru domeniul tehnic.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se avizează planul de învățământ pentru cursul de formare continuă, care se desfășoară în cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, Limba engleză pentru domeniul tehnic.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email