UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 102/03.08.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 3 august 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează solicitarea Facultății de de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică privind organizarea unei sesiuni suplimentare de restanțe, pentru toți anii de studii universitare de licență și masterat, în perioada 5 - 10 septembrie 2022.
Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează solicitarea Facultății de Arhitectură Navală privind organizarea unei sesiuni suplimentare de restanțe pentru toți anii de studii universitare de licență și masterat, în perioada 1 - 14 septembrie 2022.
Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează solicitarea Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie privind organizarea unei sesiuni suplimentare de restanțe pentru toți anii de studii universitare de licență și masterat, în perioada 1 - 8 septembrie 2022.
Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează solicitarea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor privind organizarea unei sesiuni suplimentare de restanțe pentru studenții din anii terminali, studii universitare de licență și masterat, în perioada 1 - 8 septembrie 2022.
Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se avizează solicitarea Facultății Transfrontaliere privind redistribuirea locurilor din admiterea 2022 astfel:

  • 15 locuri (buget cu bursă) neocupate la Piscicultură și acvacultură (la Cahul) se redistribuie la programul de licență Limbi moderne aplicate (la Cahul), 7 locuri (buget cu bursă) neocupate la Controlul, expertizarea și siguranța alimentelor  (la Cahul), 12 locuri (buget cu bursă) neocupate la Ingineria materialelor avansate  (la Cahul), 12 locuri (buget cu bursă) neocupate la Limba română - Identitate și deschidere culturală  (la Cahul) se redistribuie la programele de masterat cu admiși ca rezervă: 1 loc la Comunicare instituțională  (la Chișinău), 13 locuri la Comunicare, multiculturalitate și multilingvism (la Comrat), 12 locuri la Limbi moderne în dialog intercultural (română, rusă, engleză) (la Chișinău), 5 locuri la Relații internaționale și cooperare transfrontalieră (interdisciplinar cu domeniul:  Științe administrative)  (la Cahul).


 Art. 6. Se avizează solicitarea Facultății Transfrontaliere privind alocarea de locuri cu taxă pentru sesiunea septembrie 2022, după cum urmează:

  • la programul de licență Piscicultură și acvacultură (la Cahul) – 15 locuri,
  • la programele de masterat Controlul, expertizarea și siguranța alimentelor  (la Cahul) – 7 locuri,  Ingineria materialelor avansate  (la Cahul) – 12 locuri, Limba română - Identitate și deschidere culturală  (la Cahul) – 12 locuri.

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email