UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 100/29.07.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 29 iulie 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă planul de învățământ aferent programului de studii universitare de masterat Management educațional, domeniul de masterat Ştiinţe ale educaţiei, forma de învățământ cu frecvență, tipul masteratului profesional, durata studiilor 2 ani, valabil începând cu anul universitar 2022 - 2023, în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport.
Planul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă planul de învățământ aferent programului de studii universitare de licenţă Kinetoterapie și motricitate specială, domeniul de licență Kinetoterapie, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 3 ani, valabil începând cu anul universitar 2022 - 2023, în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport.
Planul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă înființarea programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Strategii inovative în cercetare în cadrul Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, începând cu anul universitar 2021-2022.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.


Art. 4. Se aprobă planul de învățământ aferent programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Strategii inovative în cercetare, domeniul de licență pe care se fundamentează programul de studii Management, forma de învățământ cu frecvență, valabil începând cu anul universitar 2021 – 2022, în cadrul Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic.

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email