UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 83/13.07.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 13 iulie 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează Raportul privind evaluarea unităților de cercetare din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați în vederea reacreditării periodice - 2022. (Anexa 1)
Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă solicitarea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor privind componența comisiei de finalizare a studiilor pentru programul de studii universitare de masterat Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (serii vechi), sesiunile septembrie 2022 și februarie 2023, după cum urmează:
Președinte:

  • Prof. dr. ing. Elisabeta BOTEZ;

Membri:

  • Prof. dr. ing. Camelia VIZIREANU;
  • Conf. dr. ing. Daniela ISTRATI;
  • Conf. dr. ing. Liliana MIHALCEA;
  • Șef lucrări dr. ing. Doina ANDRONOIU;

Secretar:        

  • Șef lucrări dr. ing. Mihaela PRICOP;

Membri supleanți:   

  • Șef lucrări dr. ing. Dana MORARU;
  • Șef lucrări dr. ing. Oana NISTOR.

Art. 3. Se aprobă solicitarea Facultății de Medicină și Farmacie privind Calendarul mobilităților definitive și a înmatriculării studenților cu studii întrerupte și Calendarul recunoașterii și echivalării studiilor pentru absolvenții unui program de studii de licență care au fost admiși la Facultatea de Medicină și Farmacie (a 2-a licență) pentru anul universitar 2022-2023. (Anexa 2)

Art. 4. Se aprobă solicitarea Facultății de Medicină și Farmacie privind Comisiile pentru evaluarea dosarelor studenților în vederea mobilităților definitive, recunoașterii și echivalării studiilor, pe programe de studii, în anul universitar 2022-2023. (Anexa 3)

Art. 5. Se aprobă solicitările facultăților privind organizarea concursurilor pentru acordarea gradațiilor de merit de la nivelul facultăților, precum și calendarul propus de acestea, pentru anul 2022, conform Metodologiei privind acordarea gradațiilor de merit în vigoare.


 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa 1 Raportul privind evaluarea unităților de cercetare din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați
Anexa 2 Calendarul recunoașterii și echivalării studiilor pentru absolvenții unui program de studii de licență care au fost admiși la Facultatea de Medicină și Farmacie (a 2-a licență) pentru anul universitar 2022-2023
Anexa 3 Comisiile Facultății de Medicină și Farmacie pentru evaluarea dosarelor studenților în vederea mobilităților definitive, recunoașterii și echivalării studiilor, pe programe de studii, în anul universitar 2022-2023

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email