UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 72/21.06.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 21 iunie 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează, la propunerea Facultății de Științe și Mediu, modificarea planului de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Matematică aplicată în științe, domeniul Matematică, învățământ cu frecvență.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.


Art. 2. Se avizează Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de masterat „Expertize tehnice, juridice și economice pentru combaterea fraudelor alimentare (la Buzău)”, în vederea încadrării în domeniul de masterat acreditat „Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală”, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, având în vedere recomandarea Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentului de asigurarea calității.
Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.


Art. 3. Se aprobă Procedura operațională pentru acordarea sprijinului financiar suplimentar (top-up) studenților și proaspăt absolvenților Erasmus+ outgoing cu oportunități reduse. (Anexă)

 

Art. 4. Se probă, la solicitarea Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, organizarea concursului pentru acordarea unei gradații de merit la nivelul facultății, conform următorului calendar propus de facultate:

 

27 iunie 2022 Anunț privind desfășurarea concursului
29 iunie – 5 iulie 2022, ora 16:00 Depunerea dosarelor conform regulamentului facultății
5 iulie 2022 Numirea comisiei de concurs
6 – 7 iulie 2022 Evaluarea dosarelor depuse
7 iulie 2022 Afișarea rezultatelor după evaluarea dosarelor
8 iulie 2022 Depunerea contestațiilor
11 iulie 2022 Numirea comisiei pentru soluționarea contestațiilor
11 iulie 2022 Evaluarea contestațiilor
11 iulie 2022 Afișarea rezultatelor finale
12 iulie 2022 Validarea în Consiliul facultății a rezultatelor concursului și transmiterea rezultatului privind candidatul admis către Consiliul de administrație, în vederea aprobării

 

Art. 5. Se avizează, la solicitarea Facultății de Medicină și Farmacie, ca studenții înmatriculați în anul I (anul universitar 2021-2022) la programul de studii universitare de licență Medicină (în limba engleză) să promoveze în anul II de studii indiferent de numărul de credite acumulate, cu condiția ca la sfârșitul anului II promovabilitatea în anul III să se realizeze cu minimum 90 de credite.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa Procedura operațională pentru acordarea sprijinului financiar suplimentar (top-up) studenților și proaspăt absolvenților Erasmus+ outgoing cu oportunități reduse

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email