UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 62/27.05.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 27 mai 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:


Art. 1. Se aprobă solicitarea Direcției Generale Administrative nr. 16550/25.5.2022 privind încheierea unui nou contract de furnizare a energiei electrice începând cu data de 1 iunie 2022, cu oricare furnizor din Lista furnizorilor de ultimă instanță indicată de ANRE.

 

Art. 2. Se avizează solicitarea Direcției Juridice și Resurse Umane nr. 16531/25.5.2022, privind organizarea, în trimestrul al II-lea al anului 2022, a examenului de promovare în grade sau trepte profesionale a persoanelor menționate în Anexa 1, care au formulat cereri și îndeplinesc condițiile de admisibilitate pentru înscrierea la examenul de promovare a personalului didactic-auxiliar și nedidactic.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 3. Se aprobă solicitarea nr. 16561/25.5.2022 referitoare la încheierea contractelor de cesiune privind drepturile de autor pentru susținerea activităților didactice cu caracter aplicativ prevăzute în planurile de învățământ ale cursurilor de formare continuă Blogger, Vlogger și Influencer după modelul-cadru din Anexa 2, întocmit în baza Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

 

Art. 4. Se avizează propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat privind repartizarea pe școli doctorale și domenii a numărului de locuri/granturi de studii finanțate de la bugetul de stat, pentru cetățeni români și cetățeni ai statelor membre ale Uniunii Europene, ai statelor aparținând Spațiului Economic European și ai Confederației Elvețiene, precum și a numărului de locuri cu taxă. (Anexa 3)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa 1 Tabel cu persoanele care au formulat cereri și îndeplinesc condițiile de admisibilitate pentru înscrierea la examenul de promovare a personalului didactic-auxiliar și nedidactic 

Anexa 2 Model contract cesiune drepturi de autor

Anexa 3 Repartizarea pe școli doctorale și domenii a numărului de locuri/granturi de studii finanțate de la bugetul de stat

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email