UGAL

 

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 49/26.04.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 26 aprilie 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:


Art. 1. Se avizează, la propunerea Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, modificarea Structurii anului universitar 2021-2022 pentru anii terminali ai programelor de studii universitare de licență și masterat, conform Anexei.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 2. Se aprobă, la solicitarea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, desfășurarea în regim gratuit pentru grupa de studiu formată din cadrele didactice din mediul preuniversitar din județul Ialomița, a programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Managementul proiectelor. Totodată, se aprobă ca remunerarea cadrelor didactice care vor susține activitățile prevăzute în planul de învățământ al programului sus-menționat să se realizeze din veniturile proprii ale Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic.

 

Art. 3. Se avizează solicitarea Direcției Generale Administrative nr. 12201/21.04.2022 privind încheierea unui nou contract de furnizare a energiei electrice începând cu data de 1 mai 2022, cu oricare furnizor din Lista furnizorilor de ultimă instanță indicată de ANRE.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 4. Se avizează, la propunerea Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, modificarea  planurilor de învățământ pentru următoarele programe de studii universitare de masterat: Marketing și comunicare în afaceri și Administrarea și dezvoltarea afacerilor în turism, modificări valabile începând cu anul universitar 2022-2023.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa Modificarea structurii anului universitar 2021-2022 pentru anii terminali ai programelor de studii universitare de licență și masterat la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email