UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 28/07.03.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, întrunit în ședință ordinară, în data de 7 martie 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, la propunerea Direcției Generale Secretariat, redistribuirea a două locuri bugetate de la Facultatea de Litere, rămase libere la ciclul II de studii universitare de masterat, la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, pentru doi studenți care au solicitat reluarea studiilor după Întreruperea temporară a studiilor, conform art. 31 din RAUS.


Art. 2. Se avizează înființarea programului de studii universitare de masterat Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (la Buzău), în domeniul de masterat Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală, învățământ cu frecvență, la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 3. Se avizează planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (la Buzău), în domeniul de masterat Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 4. Se avizează transmiterea către Autoritatea Națională pentru Calificări a documentației programului de studii universitare de masterat Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (la Buzău), domeniul de masterat Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală, din cadrul Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, în vederea înscrierii calificărilor în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior – RNCIS.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email