UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 139/23.12.2021

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 23 decembrie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează menținerea în activitatea didactică în calitate de titular la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, Departamentul Teologie, până la sfârșitul anului universitar 2021-2022, a domnului prof. univ. dr. Ene Ionel, în conformitate cu prevederile art. 2 din Metodologia privind menținerea calității de cadru didactic sau de cercetare titular după împlinirea vârstei de pensionare și reîncadrarea personalului didactic pensionat, aprobată prin Hotărârea Senatului universitar nr. 175/2020, având în vedere și avizul pozitiv formulat de Consiliul Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează menținerea în activitatea didactică în calitate de titular la Facultatea de Inginerie, Departamentul Ingineria materialelor și a mediului, până la sfârșitul anului universitar 2021-2022, a domnului conf. univ. dr. ing. Mircea Viorel Drăgan, în conformitate cu prevederile art. 2 din Metodologia privind menținerea calității de cadru didactic sau de cercetare titular după împlinirea vârstei de pensionare și reîncadrarea personalului didactic pensionat, aprobată prin Hotărârea Senatului universitar nr. 175/2020, având în vedere și avizul pozitiv formulat de Consiliul Facultății de Inginerie.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează, la solicitarea Facultății de Științe și Mediu, declanșarea procedurilor de evaluare externă a domeniului de studii universitare de masterat Chimie și a programelor de studii universitare de masterat: Analiza și controlul produselor agrochimice, farmaceutice și cosmetice, învățământ cu frecvență (limba de predare – limba română); Analiza și controlul produselor agrochimice, farmaceutice și cosmetice (în limba engleză), învățământ cu frecvență (limba de predare – limba engleză).
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează, la solicitarea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, înființarea programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Management universitar. Totodată, se avizează planul de învățământ aferent programului menționat anterior.
Propunerile se transmit Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se avizează modificarea planului de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Biotehnologia resurselor naturale, domeniul de masterat Biotehnologii, de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se avizează modificarea planului de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Analiza și controlul produselor agrochimice, farmaceutice și cosmetice, domeniul de masterat Chimie, de la Facultatea de Științe și Mediu.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 7. Se avizează modificarea planului de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Chimie, domeniul de licență Chimie, de la Facultatea de Științe și Mediu.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email