UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 126/11.11.2021

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 11 noiembrie 2021,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează cererea formulată de prof. dr. ing. Dănuț Mihăilescu, cadru didactic titular la Departamentul Ingineria fabricației din cadrul Facultății de Inginerie, de menținere a calității de titular până la sfârșitul anului universitar 2021-2022, conform art. 2 din Metodologia privind menținerea calității de cadru didactic după împlinirea vârstei standard de pensionare și reîncadrarea personalului didactic pensionat, aprobată prin Hotărârea Senatului universitar nr. 175/2020, având în vedere și avizul pozitiv formulat de Consiliul facultății.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă, la solicitarea Facultății Transfrontaliere, angajarea prof. dr. Anjan Biswas în calitate de profesor invitat asociat, având în vedere referatul de oportunitate, evaluarea candidatului, procesul-verbal al Departamentului Științe aplicate, precum și punctele de vedere formulate de Biroul Juridic și Biroul Personal.

Art. 3. Se aprobă, la solicitarea Facultății Transfrontaliere, angajarea prof. dr. Vasile Triboi în calitate de profesor invitat asociat, având în vedere referatul de oportunitate, evaluarea candidatului, procesul-verbal al Departamentului Științe aplicate, precum și punctele de vedere formulate de Biroul Juridic și Biroul Personal.


 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email