UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 107/11.10.2021

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 11 octombrie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă angajarea în calitate de cadru didactic asociat invitat a domnului prof. univ. dr. IRINEL POPESCU, pentru anul universitar 2021 – 2022, în cadrul  Facultății de Medicină și Farmacie.

Art. 2. Se aprobă angajarea în calitate de cadru didactic asociat invitat a doamnei conf. univ. dr. DOINIȚA VESA, pentru anul universitar 2021 – 2022, în cadrul  Facultății de Medicină și Farmacie.

Art. 3. Se aprobă angajarea în calitate de cadru didactic asociat invitat a domnului prof. univ. dr. ALEXANDRU CHIRIAC, pentru anul universitar 2021 – 2022, în cadrul  Facultății de Medicină și Farmacie.

Art. 4. Se aprobă angajarea în calitate de cadru didactic asociat invitat a domnului prof. univ. dr. DRAGOȘ STANCIU, pentru anul universitar 2021 – 2022, în cadrul  Facultății de Medicină și Farmacie.

Art. 5. Se avizează Procedura Operațională privind Aprobarea Comisiilor de Îndrumare Propuse de Școlile Doctorale din Universitatea „Dunărea De Jos” din Galați, la solicitarea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat – IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi (Anexă).
Procedura se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa Procedura Operațională privind Aprobarea Comisiilor de Îndrumare Propuse de Școlile Doctorale din Universitatea „Dunărea De Jos” din Galați

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email