UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 103/29.09.2021

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 29 septembrie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă înființarea cursului de formare continuă Pregătire teoretică în vederea obținerii definitivatului în învățământ – educație fizică, domeniul de licență pe care se fundamentează programul de studii, Educație Fizică și Sport, calificarea universitară pe care se fundamentează programul de studii, Educație Fizică și Sportivă, forma de învățământ cu frecvență, din cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, începând cu anul universitar 2021 - 2022.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă planul de învățământ aferent cursului de formare continuă Pregătire teoretică în vederea obținerii definitivatului în învățământ – educație fizică, din cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, începând cu anul universitar 2021 - 2022.
Planul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă înființarea cursului de formare continuă Pregătire teoretică în vederea titularizării  în  învățământ  –  educație fizică,  domeniul  de  licență pe  care  se  fundamentează programul de studii, Educație Fizică și Sport, calificarea universitară pe care se fundamentează programul de studii, Educație Fizică și Sportivă, forma de învățământ cu frecvență, din cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, începând cu anul universitar 2021 - 2022.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă planul de învățământ aferent cursului de formare continuă Pregătire teoretică în vederea titularizării în învățământ – educație fizică din cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, începând cu anul universitar 2021 - 2022.
Planul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email