UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 87/3.09.2021

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 3 septembrie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă modificarea planului de învățământ al programului de studii universitare de licenţă: Antreprenoriat în producția alimentară, domeniul de licență: Inginerie şi Management în Agricultură şi Dezvoltare Rurală, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor - patru ani, de la  Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, începând cu anul universitar 2021 - 2022.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 2. Se avizează pozitiv, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare al programului de studii universitare psihopedagogice - Nivel I și Nivel II, în vederea evaluării periodice, domeniul Științe ale educației, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Educație Fizică și Sport.
Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.


Art. 3. Se avizează pozitiv Procedura de admitere la programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă organizate de Departamentul de formare continuă și transfer tehnologic în Italia. (Anexa)


Art. 4. Se aprobă, la propunerea Facultății Știința și Ingineria Alimentelor, pentru sesiunea de admitere din Septembrie 2021, suplimentarea cu 20 de locuri la taxă, la următoarele programe de studii de masterat:

  • Controlul, expertizarea și siguranța alimentelor (CESA) - 10 locuri cu taxă
  • Nutriție – 10 locuri cu taxă.

Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa Procedura de admitere la programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă organizate de Departamentul de formare continuă și transfer tehnologic în Italia

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email