UGAL

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 63/05.07.2021

 

Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 5 iulie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă modificarea comisiei de finalizare a studiilor universitare de licență pentru absolvenții Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie de la programul de studii Relații internaționale și studii europene, care susțin examenele de licență în anul universitar 2020 - 2021 (sesiunea iulie 2021, sesiunea septembrie 2021 și sesiunea februarie 2022) în cadrul Facultății Transfrontaliere, după cum urmează:

Preşedinte:

  • Conf. univ. dr. Carmen ALEXANDRACHE,

Membri:

  • Prof. univ. dr. Ion ȘIȘCANU,
  • Conf. univ. dr. Sergiu CORNEA,
  • Lect. univ. dr. Octavian PASAT,

Secretar:

  • Asist. univ. drd. Ionel Constantin MITEA,

Membri supleanți:

  • Lect. univ. dr. Andrei NASTAS,
  • Lect. univ. dr. Tetiana TOMA.

 

Art. 2. Se aprobă, la solicitarea Facultății de Știinta și Ingineria Alimentelor, modificarea comisiilor de admitere pentru sesiunea iulie 2021, la studiile universitare de licență si master, în sensul înlocuirii în funcția de președinte a doamnei prof. univ. dr. ing Gabriela Bahrim cu doamna prof. univ. dr. ing. Nicoleta Stănciuc.

 

Art. 3. Se avizează pozitiv Regulamentul de comunicare a rezultatelor activității de cercetare științifică din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați. (Anexa 1)
Regulamentul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 4. Se avizează pozitiv modificarea structurii anului universitar 2020-2021 pentru anii terminali, pentru programele de studii universitare de masterat din cadrul Facultății de Inginerie, sesiunea septembrie 2021, ca urmare a introducerii etapei de verificare antiplagiat a lucrărilor de disertație, conform Anexei 2.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 5. Se avizează pozitiv înființarea a două programe de formare continuă destinate cadrelor didactice și managerilor școlari din învăţământul preuniversitar, care vor fi realizate în cadrul proiectului „PROFESIONALIZAREA carierei didactice – PROF”, POCU/904/6/25/146587:
Program 1: „PROF - Mentorat de carieră didactică”;
Program 2: „PROF - Mentorat de practică pedagogică”.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 6. Se avizează pozitiv planurile de învățământ pentru cele două programe de formare continuă destinate cadrelor didactice și managerilor școlari din învăţământul preuniversitar menționate la articolul precedent, respectiv art. 5.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 7. Se avizează pozitiv transmiterea către Ministerul Educației – Comisia Specializată de Acreditare, a documentației necesare în vederea acreditării celor două programe de formare continuă destinate cadrelor didactice și managerilor școlari din învăţământul preuniversitar menționate la articolul 5 al prezentei hotărâri.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 8. Se  aprobă Procedura privind dobândirea și exercitarea calității de Student Ambasador al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în vederea organizării activității „Ambasadori ai admiterii la UDJG”, în cadrul proiectului „Acces și Integrare pentru SUCCES - Îmbunătățirea accesului și integrării în învățământul universitar și sprijinirea tranziției către piața muncii a studenților din ciclul de licență”, cod CNFIS-FDI-2021-0225. (Anexa 3)

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU


Anexa 1 Regulamentul de comunicare a rezultatelor activității de cercetare științifică din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați
Anexa 2 Modificarea structurii anului universitar 2020-2021 pentru anii terminali, pentru programele de studii universitare de masterat din cadrul Facultății de Inginerie, sesiunea septembrie 2021, ca urmare a introducerii etapei de verificare antiplagiat a lucrărilor de disertație
Anexa 3 Procedura privind dobândirea și exercitarea calității de Student Ambasador al Universității „Dunărea de Jos” din Galați

 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email