UGAL

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 54/11.06.2021

 

Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 11 iunie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se vizează pozitiv menținerea în activitatea didactică în calitate de titular în cadrul Departamentului Sisteme termice si autovehicule rutiere de la Facultatea de Inginerie, până la sfârșitul anului universitar 2020-2021, a domnului conf. univ. dr. ing. Vatachi Nicusor, în conformitate cu prevederile Metodologiei privind menținerea calității de cadru didactic sau de cercetare titular după împlinirea vârstei de pensionare și reîncadrarea personalului didactic pensionat, aprobată prin Hotărârea Senatului universitar nr. 175/2020, având în vedere și avizul pozitiv formulat de Consiliul Facultății de Inginerie.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează pozitiv propunerea Colectivului de Chimie din cadrul Departamentului de Chimie, Fizică și Mediu privind conferirea titulaturii de Profesor dr. chim. Mircea Leonte sălii SD 501 din Corpul SD al Facultății de Științe și Mediu.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează pozitiv propunerile facultăților privind modalitatea de desfășurare a examenelor de finalizare a studiilor, precum și modalitatea de desfășurare a activităților practice (acolo unde este cazul), pentru anul universitar 2020-2021, conform Anexei.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa Modalitatea de desfășurare a examenelor de finalizare a studiilor, precum și modalitatea de desfășurare a activităților practice (acolo unde este cazul), pentru anul universitar 2020-2021

 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email